Watch My Dying a mySpace-en
 • мягкая мебель Днепропетровск
 • шкафы купе Днепропетровск
 • кухни Днепропетровск
 • Cikkek / Lemezkritikák

  Watch My Dying - Fleshmagnet - Noise ’zine (FI)

  Jere Salonen - 21. July 2003 13:04

  Toisen lyhytpitkänsä julkaissut Watch My Dying on ehtinyt jo saada jonkinlaista julkisuutta kotimaassaan Unkarissa esiinnyttyään paikallisen tv-kanavan kykyjenetsintäkilpailussa.

  Yhtye sijoittui neljänneksi kuudensadan kilpailijan joukosta. Bändi itse vertaa itseään mm. Meshuggahiin ja Deathiin, mutta eroavaisuuksiakin löytyy.
  Kyseessä on seitsemän lyhyen kappaleen verran death/trashia progressiivisin sävyin, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että melodiat eivät aina kulje oletettuun suuntaan, ja tempo vaihtuu usein. Suoraviivaisen tykityksen sijaan rumpali häröilee sekavia komppejaan ja tahtilajivaihdokset ovat pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Riffeihin ei juuri pääse kiinni, kun mukana hyräilyyn ja rummutteluun vaaditaan hevifiiliksen sijaan hyvää muistia ja matikkapäätä. Muutava tarttuvampi koukku sentään löytyy.

  Soundipuolella liikutaan demorykäisyjen ja kunnon studioiden välimaastossa, äänet kun ovat suht terävät ja kirkkaat, mutta samalla jotenkin nuhjuisen tylsät. Kitaroista puuttuu deathiin kuuluva raskaus, ja lopputulos kuulostaa liian ohuelta. Vielä kun levyn kansitaide näyttää lähinnä tökeröltä akvarelliteokselta, ei kokonaisuus oikein vakuuta. Ensi kerralla turha kikkailu pois ja tiukempaa runttausta tilalle.

  2/5

  Kapcsolódó linkek:
  Noise 'zine
  A cikk eredetiben


  « vissza
  © 2005-2006 Watch My Dying & Powerground Management
  Minden jog fenntartva! All rights reserved!